Home

Konzuli védelem regisztráció

A Konzuli Szolgálat törekszik arra, hogy külképviseleteinken szakszerű, pontos, az ügy megoldását célzó szolgáltatást kapjanak a magyar állampolgárok. Ennek biztosításához azonban elvárjuk, hogy a konzuli szolgáltatásokat igénybe vevő honfitársaink együttműködő, udvarias és türelmes magatartást tanúsítsanak. Figyelem: a regisztrált adatokat ténylegesen csak a megadott e-mail címre küldött levélben található link-re (Konzuli védelem regisztráció aktiválása) kattintás után lehet használni! Részletes tájékoztatás a Konzinfo Ügysegéd oldalán a GYIK menüpontban található Hogyan működik, mire jó a konzuli védelem regisztráció és miért tedd ezt meg? Írásomból megkapod a választ. Frissítés: A koronavírus járvány miatt a Külügyminisztérium március 8-án arra kérte az útnak indulókat, hogy regisztrálják magukat konzuli védelemre A Konzuli Szolgálat segítséget nyújthat az Ön számára a külföldi tartózkodás során bekövetkező rendkívüli események során. A regisztráció lehetővé teszi, hogy a külföldi tartózkodás során bekövetkező rendkívüli események során a konzuli szolgálat a lehető legrövidebb időn belül kapcsolatba lépjen Önnel.

Ügyintézés - Online adatlap konzuli védelemhe

 1. t felvenni Önnel és családjával, hozzátartozójával a kapcsolatot, ha vészhelyzetbe kerül! Javasoljuk, hogy töltse ki a regisztrációs lapot!.
 2. A magyar állampolgárok a konzuli védelem érdekében már a konzuli szolgálat honlapján is - tehát nemcsak postai úton - bejelenthetik külföldi tartózkodásukat. Ez a lehetőség a külföldre utazó magyarok és a konzuli szolgálat szempontjából is előnyös, hiszen egy esetleges válsághelyzetben - például természeti.
 3. isztérium Konzuli Tájékoztatás oldaláról >>

Konzuli Védelem - Hogyan és miért regisztráljak? - Spaboo

 1. isztérium felhívja a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságra utazó szurkolók figyelmét, hogy az utazás megkezdése előtt regisztráljanak konzuli védelemért a Konzuli Szolgálat.
 2. Amennyiben bajba kerülne Görögországban, illetve amennyiben a magyar állampolgárokat megillető konzuli védelemről szeretne bővebb tájékoztatást kapni, úgy a következő honlap tanulmányozását javasoljuk: Az állampolgárok konzuli védelme. Regisztráció konzuli védelemre - külföldi utazása előtt javasoljuk, hogy.
 3. Konzuli védelem (regisztráció) Külföldi letelepedés bejelentése, adatfelvétel, lakcímváltozás; Koreai magyar közösség; Hasznos linkek; Észak-Korea (utazási tanácsok) Jogosítvány; Erkölcsi bizonyítvány igénylése; Utazás Magyarországra; Anyasági Támogatás és Fiatalok Életkezdési Támogatása; Magyarország a.
 4. Konzuli szolgálat külföldön. Az állampolgárok konzuli védelme; EU-s állampolgár védelme; Konzuli védelem regisztráció; Konzuli költségek; Beutazási tanácsok. Gyors tippek mielőtt útra kelne; Utazási tanácsok Iránba utazók részére. Elérhető külképviselet Teheránban; Rövid távú tartózkodás Iránb
 5. Amennyiben bajba kerül Csehországban, a következő tájékoztatás szerinti módokon lehet igénybe venni a konzul segítségét: Az állampolgárok konzuli védelme Regisztráció konzuli védelemre - amennyiben Csehországba utazik, javasoljuk, hogy regisztráljon a konzuli szolgálatnál, így szükség esetén könnyebben fel tudjuk.
 6. Gond esetén a nap 24 órájában elérheti a Szöuli Magyar Konzuli Hivatalt. Munkaidőben a 0082 2 792 2105 telefonszámon, munkaidőn túl a konzuli tájékoztatási és vészhelyzeti ügyeleti telefonvonalon: Magyarországról ingyenesen a 06-80-36-80-36 zöldszámon, amely a Konzuli Tájékoztatási és Ügyeleti Központunkban, Budapesten van

A Külügyminisztérium konzuli szolgálata elindította a Regisztráció konzuli védelemhez online bejelentkezési rendszert, amely elősegíti a konzuli segítségnyújtás hatékonyságát, gyorsaságát Regisztráció konzuli védelemre - Javasoljuk, hogy külföldi utazása előtt regisztráljon a Konzuli Szolgálatnál, így szükség esetén könnyebben fel tudjuk venni Önnel vagy hozzátartozóival a kapcsolatot A konzuli védelem adatlapját egyszerű kitölteni, de segítek picit. Látogasd meg ezt a weboldalt és regisztrálj. A regisztráció után kapsz egy emailt a megadott email fiókodba, amelyen keresztül meg kell erősíteni a regisztrációt és aktiválni a fiókot

Amennyiben bajba kerülne Cipruson, illetve amennyiben a magyar állampolgárokat megillető konzuli védelemről szeretne bővebb tájékoztatást kapni, úgy a következő honlap tanulmányozását javasoljuk: Az állampolgárok konzuli védelme. Regisztráció konzuli védelemre - külföldi utazása előtt javasoljuk, hogy regisztráljon a. BAJBAJUTOTT MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR. Gond esetén a nap 24 órájában elérheti a Újdelhi-i Magyar Konzuli Hivatalt. Munkaidőben (09:00-17:30) a 0091-11-2688-1135 telefonszámon, munkaidőn túl a konzuli tájékoztatási és vészhelyzeti ügyeleti telefonvonalon: Magyarországról ingyenesen a 06-80-36-80-36 zöldszámon, amely a Konzuli.

Magyarországról ingyenesen a 06-80-36-80-36 zöldszámon, amely a Konzuli Tájékoztatási és Ügyeleti Központunkban, Budapesten van. Külföldről a +36-80-36-80-36, illetve WhatsApp - +36-30-36-36-111 - és Viber - +36-30-36-36-555 - platformokon elsősorban szöveges üzenetek formájában. A konzuli védelem formái Kezdőlap | Magyarország Nagykövetsége Jakarta. . Pach Judit nagykövet köszöntője. Bhinneka Tunggal Ika - Egység a sokféleségben. (az Indonéz Köztársaság nemzeti mottója) Kedves Látogató! Első látásra Magyarország és Indonézia nemcsak földrajzi értelemben esnek távol egymástól, hanem történelmük, kultúrájuk.

Konzuli védelem: Magyarország, a külföldön bajba jutott magyar állampolgároknak justin kurzel a voc kategóriás sofőr állás ausztria natkozó jogszabályok alapján biztosít konzuli védelmet, melynek formáját, módját és terjedelmét az igénylő rászorultságának, valamint a fogadó ország jogszablyainak megfelelően a. Ha bármi probléma történik, (például elhagyom az irataim) akkor csak előzetes regisztráció alapján segítenek? Hogyan működik ez? #repülő #utazás #Európai Unió #Hollandia #konzulátus #konzuli védelem. ma 13:39. 1/2 anonim válasza Online adatlap konzuli védelemre, konzulátusi nyilvántartás Kezdőlap / Online adatlap konzuli védelemre, konzulátusi nyilvántartás Mielőtt útra kelne, javasoljuk, hogy töltse ki az alábbi linken elérhető regisztrációs lapot Konzuli védelem magyar állampolgárok számára. ajanlatkeres@tensi.hu. Javasoljuk, hogy indulás előtt töltse ki az online regisztrációs lapot! Az Ön által megadott adatok segítik a Konzuli szolgálat munkáját, megtalálni Önt, ha vészhelyzetbe került - legyen az természeti katasztrófa, polgári zavargás vagy bármilyen. Van, akinek ez túlbiztosítás, másoknak alapvető. Ismerek olyat, aki minden - akár egynapos - külföldi útjára is kér ilyet. Ez a konzuli védelem. A konzuli védelem azt jelenti, hogy bejelentheted a távollétedet a külügy számára, így bármilyen baj vagy probléma esetén a diplomáciai testületek azonnal tudni fogják, hogy Te abban az országban vagy, ahol pl

Regisztráció a konzuli szolgálatnál Magyarország

A konzuli védelem formáját, módját és terjedelmét az igény megalapozottságának, az igénylő rászorultságának és az adott külföldi állam viszonyainak mérlegelésével a konzul határozza meg. Előzetes regisztráció a konzuli védelemre: https://konzinfougyseged.mfa.gov.hu/#!/ Amennyiben bajba kerül Észtországban, a következő tájékoztatás szerinti módokon lehet igénybe venni a konzul segítségét: Az állampolgárok konzuli védelme Regisztráció konzuli védelemre - amennyiben Észtországba utazik, javasoljuk, hogy regisztráljon a konzuli szolgálatnál, így szükség esetén könnyebben fel tudjuk. Amennyiben bajba kerül Lettországban, a következő tájékoztatás szerinti módokon lehet igénybe venni a konzul segítségét: Az állampolgárok konzuli védelme. Regisztráció konzuli védelemre - amennyiben Lettországba utazik, javasoljuk, hogy regisztráljon a konzuli szolgálatnál, így szükség esetén könnyebben fel tudjuk. A jelenlegi helyzetben felértékelődik a konzuli regisztráció, ezért a külügyi tárca azt kéri, aki olyan területre utazik, amelyet érint a koronavírus-járvány, az regisztráljon konzuli védelemért - mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten

Konzuli védelem Magyarország Nagykövetsége Ber

 1. t a magyar állampolgárok és jogi személyek érdekeinek külföldön történő érvényre juttatása és védelme céljából, az államok közötti.
 2. den magyar állampolgárt megillet. A magyar állampolgár érdekvédelmét olyan államban, ahol Magyarországnak nem működik diplomáciai vagy konzuli képviselete, az Európai Unió bármely tagállama is elláthatja, feltéve, hogy.
 3. Konzuli Hivatal. Utazási információk Vietnámban és Kambodzsában; Elérhetőség és nyitvatartás; Magyar állampolgárok konzuli védelme/miben tud segíteni a konzul; Regisztráció a konzuli szolgálatnál; Utazási tanácsok Vietnámba utazóknak. Konzinfo Utazom mobilalkalmazás; Konzuli tájékoztatók. Útlevé
 4. Amennyiben bajba kerül Litvániában, a következő tájékoztatás szerinti módokon lehet igénybe venni a konzul segítségét: Az állampolgárok konzuli védelme Regisztráció konzuli védelemre - amennyiben Litvániába utazik, javasoljuk, hogy regisztráljon a konzuli szolgálatnál, így szükség esetén könnyebben fel tudjuk venni.

17/2001. (XI. 15.) KüM rendelet a konzuli védelem részletes szabályairól. 7/A. § 15 (1) Ha a Tv. 7. § (5) bekezdése szerinti tényállás utólag kétséget kizáróan megállapítást nyer, a miniszter a Tv. 7. § (5) bekezdése alapján írásban felhívja a költségek megtérítésére kötelezettet, hogy 30 napon belül térítse meg az evakuálás személyenként számított. (2) A konzuli védelem körébe eső feladatokon túl e törvény a konzuli szolgálat számára egyéb feladatokat is meghatároz, valamint rendelkezik a konzuli tisztviselő közjegyzői, továbbá a külpolitikáért felelős miniszter (a továbbiakban: miniszter) és a konzuli tisztviselő felülhitelesítési tevékenységéről. A konzuli feladatok végrehajtása során a konzuli. Az ügyfélkapu regisztráció feltételei: A regisztrációs eljárás díj- és illetékmentes. A regisztrációt követően az ügyfélkapu-rendszer 5 napig érvényes, egyszer használatos aktiváló kódot küld e-mail címére, melynek segítségével saját jelszó képezhető. Az 5 nap eltelte után az elfelejtett jelszó funkció. A Külgazdasági és Külügyminisztérium konzuli szolgálata azt kéri a labdarúgó Európa-bajnokságra utazó magyar állampolgároktól, hogy a hatékonyabb konzuli védelem érdekében regisztráljanak a konzuli szolgála Regisztráció Elfelejtettem a jelszavam Belépés 19.) KKM rendelet a konzuli védelem részletes szabályairól szóló 17/2001. (XI. 15.) KüM rendelet módosításáról 1. 2019.01.01. A konzuli védelemről szóló 2001. évi XLVI. törvény 21. § a) pontjában kapott felhatalmazás alapján, a Kormány tagjainak feladat- és.

Külügyminisztérium: az interneten is lehet regisztrálni a

Most hatványozottan fontos, hogy az itt tartózkodó, illetve az ide látogató magyar állampolgárok éljenek a konzuli védelem lehetőségével, és kitöltsék az online regisztrációs nyomtatványt, amely itt érhető el: https://konzinfougyseged.mfa.gov.hu/ Ügyintézés - Szolgáltatások. Tisztelt Partnereink! Az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér EESZT csatlakozásra használható informatikai rendszer engedélyezése iránti kérelem tárgyban indítható kérelme kapcsán az e-aláírás szolgáltatásban fellépő hiba miatt a hatósági döntések kiadása. A konzuli védelem feltételezi a felelős állampolgári magatartást, és szükség esetén az együttműködést a konzulátus munkatársaival. A konzulátus a magyar közigazgatás részeként működő hivatal, munkatársai kormánytisztviselők, akikre - bizonyos eltérésekkel - a kormánytisztviselőkre Magyarországon is irányadó.

Konzuli védelem a foci Eb alatt - Regisztráció szükséges A Külgazdasági és Külügyminisztérium felhívja a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságra utazó szurkolók figyelmét, hogy az utazás megkezdése előt A nyomtatványt kitöltheti személyesen a Főkonzulátusokon, vagy a Nagykövetségek Konzuli Hivatalában, valamint a nyomtatvány interneten keresztül is elérhető a valasztas.hu oldalon. A regisztrációs kérelemnek legkésőbb a szavazás napját megelőző 15. napig kell beérkeznie a Nemzeti Választási Irodához A konzuli díjak és illetékek befizetésére kizárólag banki átutalással van mód, euróban. Felhívjuk a figyelmét, hogy amennyiben nem rendelkezik online banki szolgáltatással, az átutalást (09:00-16:00 között) személyesen is intézheti a nagykövetséghez közel (kb. 15 perc gyalogtávolságra) található KEB Hana bankfiókban A Pozsonyi Konzuli Hivatal elérhetőségei: Cím: Štefánikova 1, 811 06, Bratislava (Pozsony) (A konzuli bejárat a Palisády és a Štefánikova utca sarkán található.) Postacím: Štefánikova 1, 814 25, Bratislava (Pozsony) E-mail: consulate.pzs@mfa.gov.hu. Telefon: 00421/2/59 428 100

Video: Konzinfo Utazom mobili alkalmazá

Információk konzuli ügyintézéshez. Tisztelt ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy konzulátusi ügyintézésre előzetesen egyeztetett időpontban tudjuk Önöket fogadni. Időpontfoglalás telefonon: 7-843-526-55-52 vagy 526-55-53, illetve e-mailben: consulate.kzn@mfa.gov.hu. Munkaidőn túl, valamint pihenő- és ünnepnapokon a. A törökországi belföldi légi, vasúti, illetve vízi közlekedéshez, minden utasnak szüksége van egy úgynevezett HES kódra (Hayat Eve Sığar), az alábbiak szerint Ügyfélkapu. A Müncheni Főkonzulátuson lehetőség van az első Ügyfélkapu nyitásának kezdeményezésére (amit nem előzött meg online ideiglenes regisztráció), korábbi Ügyfélkapu törlésére, illetve Ügyfélkapu adatok módosítására. Ügyfélkapu regisztrációt bárki kezdeményezhet állampolgárságától függetlenül. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter 2021. február 16-án munkalátogatást tett Indonéziába, ahol megbeszélést folytatott partnerével, Retno Marsudi külügyminiszterrel, valamint Basuki Hadimuljono közmű- és lakásügyi miniszterrel, Muhammad Lutfi kereskedelmi miniszterrel, Suharsho Monoarfa fejlesztéstervezési miniszterrel, Sandiaga Uno turisztikai és. A konzuli védelem eljárásának európai közigazgatása az európai közigazgatás mindkét szintje szerveinek és hatóságainak szükségképpeni együttműködésére épít. Ezek keretszabálya csak az alapokat fekteti le, és meghagyja a tagállamok szabadságát, nagy teret enged az önkéntességnek

BAJBAJUTOTT MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR. Az Egyesült Királyságban, illetve a brit tengerentúli területeken bajba jutott magyar állampolgárok a nap 24 órájában elérhetik a Konzuli Szolgálatot, az alábbi elérhetőségeken. Londoni Nagykövetség. Munkaidőben: +44 (0) 207 235 5218. Email: konz.lon {at}mfa.gov.hu Koronavírussal kapcsolatos tájékoztató. A Kínában kitört járványt érintően Magyarország pekingi nagykövetsége folyamatos kapcsolatban van az illetékes kínai hatóságokkal. Kérjük a Kínába utazó magyar állampolgárokat, hogy kellő körültekintéssel tervezzék meg útjukat, és mindenképpen regisztrálják magukat a. BAJBAJUTOTT MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR. Gond esetén a nap 24 órájában elérheti a Mumbai Magyar Konzuli Hivatalt. Munkaidőben a (00)- (91)- (22)-6770-1637 telefonszámon, munkaidőn túl a konzuli tájékoztatási és vészhelyzeti ügyeleti telefonvonalon: Magyarországról ingyenesen a 06-80-36-80-36 zöldszámon, amely a Konzuli. A Jordániában tartózkodó magyar állampolgárok a consulate.amm@mfa.gov.hu email címen, vagy munkaidőben a +962 6 593 4056 -os telefonszámon érhetik el közvetlenül Nagykövetségünket

Konzuli tájékoztatás. Magyar állampolgárság megszerzése. Konzuli védelem. Felülhitelesítés. Kuvait. Kuvaiti Munka Törvénykönyve 2010. Kuvaiti Belügyminisztérium. Public Authority of Agriculture Affairs and Fish Resources (csak arabul) Kuvaiti e-government oldal. Kuvaiti Kereskedelmi és Ipari Minisztérium:(csak arabul BAJBAJUTOTT MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR. Gond esetén a nap 24 órájában elérheti a Varsói Magyar Konzuli Hivatalt. Munkaidőben a 00-48-22-537-5660 telefonszámon, munkaidőn túl a konzuli tájékoztatási és vészhelyzeti ügyeleti telefonvonalon: Magyarországról ingyenesen a 06-80-36-80-36 zöldszámon, amely a Konzuli Tájékoztatási és. BAJBAJUTOTT MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR. Gond esetén a nap 24 órájában elérheti a Csíkszeredai Magyar Konzuli Hivatalt. munkaidőben (hétfőtől-csütörtökig 08:00:16:30, pénteken 08:00-14:00) a (00) (40) 366 - 087-000 telefonszámon, munkaidőn túl a konzuli tájékoztatási és vészhelyzeti ügyeleti telefonvonalon: Magyarországról.

Kukoricapelyhes csirkecombok sütőben sütve | NOSALTY

IV. Konzuli védelem, tájékozódás: Kérjük, hogy kövessék nyomon a Konzuli Szolgálat Katarra vonatkozó, állandó frissítés alatt álló utazási tanácsait.Ezúton ismételten jelezzük, hogy nagykövetségünk továbbra is biztosítja a konzuli védelmet minden magyar állampolgár részére, ezért ha úgy érzi, hogy segítségre szorul, feltétlenül lépjen kapcsolatba Konzuli. BAJBAJUTOTT MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR. Gond esetén a nap 24 órájában elérheti a Berlini Magyar Konzuli Hivatal. Munkaidőben a +49-30-20-31-00 (2. almenü) telefonszámon, munkaidőn túl a konzuli tájékoztatási és vészhelyzeti ügyeleti telefonvonalon: Magyarországról ingyenesen a 06-80-36-80-36 zöldszámon, amely a Konzuli. Regisztrálná a magyar szurkolókat a külügy. A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) konzuli szolgálata azt kéri a labdarúgó Európa-bajnokságra utazó magyar állampolgároktól, hogy a hatékonyabb konzuli védelem érdekében regisztráljanak a konzuli szolgálat honlapján

BAJBAJUTOTT MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR. Gond esetén a nap 24 órájában elérheti a Barcelonai Magyar Főkonzulátust. Munkaidőben a +34-934-051-950 telefonszámon, munkaidőn túl a konzuli tájékoztatási és vészhelyzeti ügyeleti telefonvonalon: Magyarországról ingyenesen a 06-80-36-80-36 zöldszámon, amely a Konzuli Tájékoztatási és. BAJBAJUTOTT MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR. Gond esetén a nap 24 órájában elérheti a Sanghaji Magyar Konzuli Hivatalt. Munkaidőben a (+86)- (21) 6341-1007 / 204, 216 ( mellék) telefonszámon, munkaidőn túl a konzuli tájékoztatási és vészhelyzeti ügyeleti telefonvonalon: Magyarországról ingyenesen a 06-80-36-80-36 zöldszámon, amely a. A berni konzuli hivatalban ideiglenes magánútlevél igénylésére előzetes telefonos (+41 31 371 13 55 vagy +41 31 371 13 56) vagy e-mailes ( consulate.brn@mfa.gov.hu) egyeztetést követően, az általunk visszaigazolt időpontban van lehetőség. Kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy további tájékoztatásig minden útlevél vagy. Tájékoztatás az új koronavírus okozta járványügyi helyzetről Malajziában tartózkodó magyar állampolgárok számára. Ezúton szeretnénk tájékoztatást adni az új koronavírus okozta járványügyi helyzetről és annak egyéb vonatkozásairól tájékoztató leghasznosabb linkeket, amelyek a segíthetik Önöket felelős döntéseik meghozatalában

Népszava Konzuli védelem a foci Eb alatt - Regisztráció

Bajba jutott? Miben tudunk segíteni? Magyarország

Kezdőlap Magyarország Nagykövetsége Jakart

Konzuli információ Magyarország Nagykövetsége Tallin